The art of brewing

Ons speciaalbier heeft al sinds het begin een sterke verbintenis met de kunstwereld. Dit vertaalde zich al in allerlei creatieve samenwerkingen met artistieke talenten. 

The art of brewing 

Straffe Hendrik haakt zich al van bij de lancering van het merk aan de artistieke wereld. Om het kunstzinnige verder te bekrachtigen, lanceert Straffe Hendrik een nieuwe slogan: ‘The art of brewing’ (of ‘De kunst van het brouwen’). Zo slaat het enerzijds op het eeuwenoude vakmanschap van de brouwerij en is het anderzijds een knipoog naar de vele creatieve projecten. 

Straffe Hendrik X Pieter D'Hoop 

Voor de lancering van de nieuwe slogan gingen we een creatieve samenwerking aan met culinair topfotograaf Pieter D'Hoop. Hij heeft een eigen unieke stijl met aandacht voor detail en was met zijn Brugse roots de geknipte persoon voor een straffe uitdaging. In al zijn foto’s vind je de passie terug voor alles wat puur en echt is, die wij met de brouwerij delen. 

Straffe uitdaging 

We daagden Pieter uit het verhaal van Straffe Hendrik te fotograferen. Met de rijke geschiedenis van het bier in het achterhoofd ging Pieter op zoektocht naar het perfecte shot. 

Tijdens zijn ontdekkingstocht schuimde hij de volledige familiale brouwerij af. Hij wilde het generatielange vakmanschap van de familiale brouwerij combineren met de hedendaagse en hypermoderne installaties. Het eindresultaat is een indrukwekkend staaltje fotografie waarbij hij de waarden achter het merk heeft vertaald naar één krachtige foto. 

Winactie canvassen 

De foto van het eindresultaat wordt in een zeer beperkte oplage gedrukt op canvassen. Elk canvas zal worden gesigneerd en genummerd door de artiest. Een waar collectors item!  Het canvas heeft een grootte van 60X60 cm.  

Wil jij kans maken op een gesigneerd canvas van het eindresultaat? Doe mee met de winactie!  

Doe mee