Winactie

Win jij één van de 100 Straffe Hendrik X Pieter D'Hoop canvassen? Doe mee! 

Helaas, deze Straffe Hendrik winactie is afgelopen. De winnaars zijn bekend en werden reeds gecontacteerd.
Hou zeker onze pagina’s in het oog voor toekomstige straffe acties.

Via deze knop kan je het wedstrijdreglement raadplegen.

Wedstrijdreglement

Straffe Hendrik x Pieter Dhoop 

Deze indrukwekkende foto is het eindresultaat van een unieke samenwerking tussen Straffe Hendrik en culinair topfotograaf Pieter D'Hoop. We daagden Pieter uit om het verhaal van ons biermerk in beeld te brengen, geheel in zijn eigen stijl. 

In het kader van dit project brengen we 100 limited edition Straffe Hendrik canvassen uit. Elk canvas is gesigneerd, genummerd en heeft een grootte van 60X60 cm. 

Kunst van het brouwen

Straffe Hendrik haakt zich al van bij de lancering van het merk aan de artistieke wereld. Om het kunstzinnige verder te bekrachtigen, lanceert Straffe Hendrik een nieuwe slogan: ‘The art of brewing’ (of ‘De kunst van het brouwen’). Zo slaat het enerzijds op het eeuwenoude vakmanschap van de brouwerij en is het anderzijds een knipoog naar de vele creatieve projecten. 

Ontdek het volledige assortiment

Een straf bier om je tijd voor te nemen. Want een goeie smaak dat krijg je niet zomaar. Dat wordt overgeleverd van generatie op generatie. 

Straffe Hendrik Tripel

Onze Tripel is één van de meest karaktervolle tripels in ons rijke Belgische bieraanbod. Het bier is krachtig en volmondig. Met een alcoholpercentage van 9% en hergisting op fles.

Straffe Hendrik Quadrupel

Wij lanceerden met Straffe Hendrik de eerste Belgische quadrupel. Het is een rijk bier en volmondig qua smaak. Het aroma is kruidig en elegant met licht geroosterde toetsen.

Straffe Hendrik Wild

Onze Straffe Hendrik Wild is een wilde variant van de bekende Straffe Hendrik Tripel. Het bier ondergaat een hergisting op fles met een wilde gist: de 'Brettanomyces'. Dit zorgt voor een bijzondere smaakevolutie over de jaren heen.

Straffe Hendrik Heritage

Straffe Hendrik Heritage is een speciale versie van de bekende Straffe Hendrik Quadrupel. Het zware donkere bier rijpt gedurende meer dan een jaar op eikenhouten vaten van diverse origines. 

Straffe Hendrik Xmas Blend

Voor deze speciale Xmas blend wordt een selectie bepaald door onze brouwmeester tussen enerzijds vat gerijpte Quadrupel en anderzijds jonge Quadrupel.