Straffe Hendrik
Winactie

Win jij een Straffe Hendrik Heritage degustatiepakket? Doe mee! 

Helaas, deze Straffe Hendrik winactie is afgelopen. De winnaar is bekend en werd reeds gecontacteerd. Hou zeker onze pagina’s in het oog voor toekomstige acties.

Via deze knop kan je het wedstrijdreglement raadplegen.  

Wedstrijdreglement

Wat kan je winnen?  

Het pakket van deze winactie bevat 3 flessen Straffe Hendrik Heritage 2021 en 3 flessen van de allernieuwste 2022 editie. Beide jaargangen werden in een gelimiteerde oplage geproduceerd en zijn genummerd. Je kan de flessen tot wel 10 jaar bewaren, de smaken zullen blijven evolueren. 

Straffe Hendrik Heritage  

Straffe Hendrik Heritage is een speciale versie van onze gewaardeerde Quadrupel. Het donkere bier laten we een jaar rijpen op eikenhouten vaten van diverse origines. Het resultaat is een unieke editie die je 10 jaar lang kan bewaren.  

Meer info 

Straffe Hendrik Tripel

Onze Tripel is één van de meest karaktervolle tripels in ons rijke Belgische bieraanbod. Het bier is krachtig en volmondig. Met een alcoholpercentage van 9% en hergisting op fles.

Straffe Hendrik Quadrupel

Wij lanceerden met Straffe Hendrik de eerste Belgische quadrupel. Het is een rijk bier en volmondig qua smaak. Het aroma is kruidig en elegant met licht geroosterde toetsen.

Straffe Hendrik Wild

Onze Straffe Hendrik Wild is een wilde variant van de bekende Straffe Hendrik Tripel. Het bier ondergaat een hergisting op fles met een wilde gist: de 'Brettanomyces'. Dit zorgt voor een bijzondere smaakevolutie over de jaren heen.

Straffe Hendrik Heritage

Straffe Hendrik Heritage is een speciale versie van de bekende Straffe Hendrik Quadrupel. Het zware donkere bier rijpt gedurende meer dan een jaar op eikenhouten vaten van diverse origines. 

Straffe Hendrik Xmas Blend

Voor deze speciale Xmas blend wordt een selectie bepaald door onze brouwmeester tussen enerzijds vat gerijpte Quadrupel en anderzijds jonge Quadrupel.